TEMPUR HOOFDKUSSENS


Over de hele wereld genieten TEMPUR kussengebruikers van de beste nachtrust ooit dankzij de unieke temperatuurgevoelige eigenschappen van TEMPUR. Het TEMPUR materiaal reageert op uw lichaamstemperatuur en vormt zich naar de contouren van uw hoofd en nek.


Niets is zo persoonlijk als een hoofdkussen. Daarom heeft TEMPUR voor ieder type slaper een geschikt kussen in haar assortiment. U kunt het hoofdkussen thuis testen en kosteloos omruilen voor een ander type, net zolang tot u het kussen heeft gevonden dar het beste bij u past ! Vraag naar het TEMPUR testkussenprogramma in de winkel.


TEMPUR OMBRACIO

Het speciale ontwerp van dit kussen, met inkepingen aan de zijkant, heft het bovenlichaam een stukje op waardoor ademhalen makkelijker wordt. De vorm, het materiaal en de hoes zijn ontworpen voor betere ventilatie en comfort.


TEMPUR CLASSIC

Het Classic kussen heeft de vorm van een conventioneel kussen maar is een ondersteunend kussen. De afgeronde hoeken maken het kussen ideaal voor zijslapers.


TEMPUR MILLENNIUM

Dit kussen kenmerkt zich door een naar voren hellende rand welke de nek opvangt. Het kussen zorgt voor ondersteuning van de nek en uitstekend comfort als u op uw rug slaap.


TEMPUR COMFORT

Dit kussen zorgt voor uitstekend comfort, ongeacht in welke houding u slaapt. Het kussen is gevuld met duizenden TEMPUR minikussentjes, helpt u te relaxen en biedt ondersteuning.


TEMPUR COMFORT CLOUD

De Comfort Pillow Cloud is gemaakt van extra soft TEMPUR materiaal en voelt hierdoor nog zachter aan. Het kussen is opschudbaar en de hoes heeft hetzelfde design als de CLOUD matras.