Hoofdmenu

Kreamat


Kreamat heeft een jarenlange ervaring in de ontwikkeling van matrassen, lattenbodems, boxsprings en hoofdkussens. Het menselijke lichaam ligt steeds aan de basis.

En zo creerde Kreamat de 'Slapen la Carte' boxspring die staat voor de meest individuele, natuurlijke slaaphouding. De 'Slapen la Carte' boxspring is een uniek bedsysteem waarin veringsmodules los en onafhankelijk van elkaar geplaatst worden voor schouder-, lende- en heupzone.

De Kreamat boxspring met meer dan 50 persoonlijke slaapcombinaties ter ondersteuning van schouder, lende en heup is een uniek concept in zijn sector. Iedereen kan nu slapen la carte, volgens zijn of haar persoonlijke bouw, lengte, gewicht, geslacht, leeftijd, ...

Juist zoals iedereen zich al jaren kleedt in zijn eigen maat en lengte. Slapen doen we echter allemaal in hetzelfde bed, ongeacht onze lichaamsbouw. Alleen in de Kreamat boxspring zijn de veringsmodules aanpasbaar aan ieders lichaamsbouw.

Houdt u van klassiek of moders ? Van katoen, alcatara of linnen ? Van kleurrijk of sober ? Een waaier van diverse stoffen bieden een ruime keuze aan mogelijkheden om uw Kreamat boxspring met zijn design volledig naar eigen smaak en stijl samen te stellen. Deze unieke Kreamat boxspring maakt het merkelijk voelbare verschil in combinatie met n van de speciaal ontwikkelde Kreamat matrassen.

De Kreamat boxspring is verkrijgbaar van een niet verstelbare uitvoering tot de meest luxueuze elektrische verstelbare met full option voorzieningen. De laatste jaren spitst de wetenschappelijke medische wereld zich meer toe op onderzoek naar de optimale lighouding. Vooral omdat een goede ondersteuning tijdens het slapen rugklachten kan voorkomen en verhelpen. Daarom ontwikkelde Custom8 NV, het Spin-off bedrijf van de K.U.Leuven een uniek optisch meettoestel in combinatie met hun wetenschappelijke gefundeerde expertise.

Dankzij de jarenlange ervaring in de ontwikkeling van matrassen, lattenbodems, boxsprings en hoofdkussens blijft Kreamat steeds innoveren. Daarom creerde Kreamat als eerste een boxspring bed dat volledig afgestemd is op de slaaphouding van elk individu.

Doordat elke mens anders loopt, staat en zit, heeft hij behoefte aan een volledig persoonlijk aangemeten bed. Wat de benodigde correctie ook is, Kreamat biedt een natuurgetrouw lig- en slaapcomfort. Uw wervelkolom krijgt ondersteuning daar waar het precies nodig is. Een (onmisbare) luxe waaraan het lichaam probleemloos went.

 

© Top Bedding / Sofran International
Home | Contact | Openingsuren | Routebeschrijving | Promoties | Links