HÄSTENS


Marquis

Net als elk ander bed van Hästens is de Marquis handmatig gemaakt, met gebruikmaking van uitstekende, natuurlijke materialen. De Hästens Marquis heeft tevens de unieke, dubbel veersystemen van Hästens. Deze nieuwe technologie in onze bedden resulteert in combinatie met natuurlijke materialen in een uiterst flexibel en drukontlastend bed.


2000T

De Hästens 2000T is een van de meest luxe bedden van Hästens. Breng u nachten door in een Hästens 2000T; dan ervaart u pas echt wat nachtrust is. Het geeft u een gevoel van gewichtloosheid. Uiteraard is dit ook het bed van uw dromen.


Luxuria

Wij zijn er trots op de Hästens Luxuria te kunnen presenteren. Handmatig gevuld met duurzaam paardenhaar en zorgvuldig uitgezochte natuurlijke materialen. Voor een ongelooflijk goede nachtrust. En de Hästens Luxuria ziet er ook nog eens prachtig uit.


Auroria

Prachtige ochtenden komen voort uit een heerlijke nachtrust. En een heerlijke nachtrust, die berust op zorgvuldig geselecteerde natuurlijke materialen, echt vakmanschap en eeuwen ervaring in het maken van bedden. Dat is de Auroria. En nog veel meer. Het is gewoon een kunstwerk. En de kunst? Die noemen we slapen.


Novoria

Een lust voor zowel het lichaam en de ziel als voor het oog. Het Hästens Novoria continentale bed is voorzien van een stijlvol zwart chassis, waarbij u de keuze heeft uit een van de drie mogelijke sets poten. Een exclusieve eikenhouten frame met vierkante eiken poten, stijlvol wit frame met ronde witte poten of klassiek zwart frame met ronde zwarte poten.