Hoofdmenu

Jensen Boxsprings


JENSEN SUPREME, HET BESTE VAN HET BESTE.

De overtuiging dat zelfs het allerbeste nog beter kan, is altijd een sterke drijfveer geweest voor de ontwikkeling van producten. Bij de Supreme is dat meer dan bij welk ander bed ook terug te vinden.

De Supreme collectie heeft het Jensen Original Zonesysteem met Jensen Aloy pocketveren (14 cm). Aloy heeft een extra zachte, lange schouderzone en ingebouwde steun voor de onderrug. De vulling van Innergetic latex en jersey strech in de stof zorgt voor een buitengewoon ligcomfort dat je zelf moet ervaren.

Bij de Supreme collectie kunt u een Softline 3 (9 cm) topmatras kiezen of een Premium (10 cm) topmatras. Beiden bevatten Quallofil Allerban en hebben een vulling van Innergetic, de lichtste en fijnste latex die er is. Alle Jensen modellen zijn verkrijgbaar in vlak, continental en elektrisch verstelbaar.

JENSEN DIPLOMAT, INVESTEER IN EEN GOEDE NACHTRUST.

De Diplomat matras beschikt ook over het Jensen Original gezoneerde pocketsysteem, met zachte schouderzone en ingebouwde steun voor de onderrug. De diplomat boxspring is bovendien geupgraded met een 12,5 cm pocketveersysteem in het onderframe.

De Diplomat wordt geleverd in 3 fraaie stoffen en 4 verschillende kleuren kunstleder. Diplomat collectie is verkrijgbaarin vlak, continental en elektrisch verstelbaar.

JENSEN BEDDEN FEELING IS BELIEVING !

 

© Top Bedding / Sofran International
Home | Contact | Openingsuren | Routebeschrijving | Promoties | Links